Vaillant gassskjele til hytte med 230V kraftpakke

En “revolusjon” på gassmarkedet

Vaillants toppmodell «ecoTEC exclusive» gasskjele med intelligent varmeteknologi online styring via app – gir optimal og energibesparende oppvarmingsløsning for hytta.

Når du velger en ecoTEC exclusive gasskjele får du en varmeinstallasjon, som er meget effektiv med lavt strøm- forbruk og lav miljøbelastning. ecoTEC exclusive har energimerke A i henhold til ErP energimerkingen, og energimerke A+ kan også oppnås ved integrering av klasse 8-automatikk.

Intelligent kvalitetsprodukt med meget lavt energiforbruk

eco TEC exclusive gir opp til 10% høyere årlig effektivitet, mobilstyring via app samt mulighet for utvidelse av varmesystemet til hybridløsning og fjerndiagnose.

Bærekraft
Den nye eco TEC exclusive blir produsert i Tyskland og er et meget miljøvennlig produkt,da det består av materialer hvor opptil 85% kan gjenvinnes.

Effektiv og fleksibel
Med en høy energi effektivitet, et bredt modulerings-område opptil1:13, produserer gasskjelen kun den mengden varme som kreves og leverer en konstant optimal drift – uansett gasskvalitet.

Kjelen kan styres online via app og internett-modul «VR 900» som integrert i gasskjelen. Sammen med regulatoren «multi MATIC 700» kan du enkelt kan stille inn, regulere og styre varmeanlegget med smarttelefonen eller nettbrettet via en gratis app .

Styring på alt
Med Vaillants godt testede og standardiserte styrekonsept kan varmeanlegget reguleres både raskt og sikkert. Vaillants styre systemer er avanserte og høyst intelligente, samtidig som de bygger på enkel betjening for deg som bruker.

Link til Vaillant: https://www.vaillant.no/privatkunder/produkter/ecotec-exclusive-5952.html