Q.PEAK DUO BLK – G5 335W

Q CELLS modtog kategorien Intersolar Award 2018 Photovoltaics for sit Q.
PEAK DUO-G5 solcellemodul – et monokrystallinsk modul på seks halve celler.

«Q CELLS Q.Peak Duo» skorer høyt i effektivitet med opp til 19,9% fordi de er bygget til «diffust» lys. Ved bestråling på kun 200W pr. m2 produserer de over 90% (se graf).

Q CELLS modtog kategorien Intersolar Award 2018 Photovoltaics for sit Q.PEAK DUO-G5 solcellemodul – et monokrystallinsk modul på seks halve celler.

Ytelsen på andre solcellepanel falder drastisk ved skyggedannelse – fordi skygge på en solcelle også påvirker ytelsen på de øvrige solceller i hele solcellepanelet.

Oppbyggingen av «Q CELLS Q.Peak Duo» serien motvirker fall i ytelse ved skyggedannelse på dele av panelet fordi «Q.Peak Duo» solcellepanelet består vertikalt av 2 selvstendige paneler og horisontalt er de delt i 3 selvstendige dele. Selve cellene i panelet er også delt for større ytelse.

De bakerste overflatene av «Q.Peak Duo» serien er behandlet med en spesiell nano belegging. Resultatet er at barkplatene i prinsippet fungerer som et speil – strålene reflekteres tilbake gjennom solcellene og genererer mere strøm.

Dim.: 1685 * 1000 * 32 mm
Vekt: 18,7 kg

Ytelse i % fra lav til høy inn-stråling